Με φιλανθρωπικό συμβολισμό η συναυλία της Ελλης Πασπαλά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:16

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης με σολίστ την Έλλη Πασπαλά, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φαρσάλων, και τη συμμετοχή της Ορχήστρας «Ρυθμός» του μαέστρου Νίκου Χιώτογλου.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η μικρή Χρυσούλα Νικολάου (κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Βάιου Νικολάου), η οποία απέσπασε το χειροκρότημα από το κοινό, όπως και τα παιδιά του ΚΔΑΠ που είχαν προετοιμάσει ένα μήνυμα κατά την έναρξη.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής: "Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος συνεπής στο ραντεβού του, για την εκδήλωση του κοινωνικού παντοπωλείου και τη στήριξή του. Η φιλανθρωπία είναι πράξη αλληλεγγύης, με σπουδαία αναφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Αυτές οι σπουδαίες πράξεις προς τον συνάνθρωπο, δεν θα πρέπει να μνημονεύονται, άλλωστε η αλληλεγγύη είναι η καταξίωση του κάθε ανθρώπου. Ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά τους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι επιτελούν σπουδαίο έργο και έχουν μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο, που αποτέλεσμα είναι και αυτή η παρουσία της κ. Έλλης Πασπαλά, προσφορά της οργάνωσης». Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων κ. Κων/να Μπένου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί το κοινωνικό παντοπωλείο για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την καταπολέμηση της φτώχειας στον Δήμο, για την ευαισθητοποίηση ομάδων και επιχειρήσεων, που με το υστέρημά τους συμμετέχουν σε αυτό, και τη λειτουργία του η οποία στηρίχθηκε και δομήθηκε κατά κύριο λόγο στη διαφάνεια και την αξιοκρατία των ωφελουμένων.

Η πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου τόνισε: "Για εμάς σήμερα, την οικογένεια του Δήμου είναι μια διπλή γιορτή. Νωρίτερα εγκαινιάσαμε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες στήριξης και κοινωνικής ένταξης, υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προώθηση της απασχόλησης, υπηρεσίες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και στήριξης. Τώρα διοργανώνουμε αυτή τη σημαντική συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης με κορυφαίους καλλιτέχνες".

Χαιρετισμό επίσης παρέθεσε ο εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου κ. Πέτρος Μουταβελής, ο οποίος επαίνεσε όλους όσοι συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια του Δήμου Φαρσάλων και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους.

Την Έλλη Πασπαλά συνόδευσε στο πιάνο η διακεκριμένη πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου. Η θεματολογία της εκδήλωσης ήταν βασισμένη στα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη. Την εκδήλωση στήριξαν οι Γιατροί του Κόσμου στο πλαίσιο των πολλών ετών συνεργασίας με τον Δήμο Φαρσάλων. Οι πολίτες αντί εισιτηρίου, ως αντίτιμο έφερναν τρόφιμα μακράς διάρκειας και γάλατα, για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, ενώ τη συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και επισήμων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο “Ε”)

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass