Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι στον Αγ. Αχίλλιο

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 15:36

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου «Ο Άγιος Αχίλλιος», αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. στον μητροπολιτικό ναό.

Τρία χορωδιακά σχήματα θα αποδώσουν επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους ύμνους, επιλεγμένους τόσο από την Προεόρτια υμνογραφία, όσο και από την υμνογραφία της ημέρας των Χριστουγέννων. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία 10 χρόνια, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας προσπαθεί να ερμηνεύει και μέλη που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας σταδιακά όλο τον υμνογραφικό πλούτο της εορτής των Χριστουγέννων, κάτι που γίνεται ευχάριστα αποδεκτό από τους φιλόμουσους ακροατές.

Τις Χορωδίες θα διευθύνουν: ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ηλίας Παπαδόπουλος και οι Καθηγητές Γεώργιος Ζήσης, Χριστόφορος Καρυώτης και Ανδρέας Καλογιάννης.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η απονομή των Πτυχίων και Διπλωμάτων Βυζαντινής Μουσικής στους επιτυχόντες φοιτητές του προηγούμενου Ακαδημαϊκού έτους.

Τους ύμνους θα προλογίσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τάσιος, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass