Ανταμώνουν οι Αργιθεάτες

ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 16:34

Σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το 22ο Αντάμωμα Αργιθεατών με ώρα έναρξης 11.30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ).


Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνει για 3η χρονιά τη Συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ, όπου νέοι από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην Αργιθέα και θα περιηγηθούν σε μοναδικά μέρη αυτής.
Η φιλοξενία των παιδιών θα γίνει φέτος στην έδρα του Δήμου Αργιθέας, το Ανθηρό, όπου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανθηριωτών Αθήνας “Η Αγία Παρασκευή”, προετοιμάζεται η φιλοξενία όλων σε σπίτια συμπατριωτών μας, γεγονός που αποδεικνύει γι’ ακόμη μία φορά τη φιλοξενία των Αργιθεατών. Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τα παραδοσιακά πανηγύρια, τον τρόπο προετοιμασίας τους, αλλά και να ξεναγηθούν σε όμορφα μονοπάτια της Δυτικής Αργιθέας μέχρι και τα έργα του Αχελώου.
Συνδιοργανωτές είναι όπως κάθε χρόνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, αλλά και ο Δήμος Αργιθέας, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Στον χώρο του Ανταμώματος εκτός των χορευτικών των συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, οι Αργιθεάτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν δωρεάν και φέτος με παραδοσιακή αργιθεάτικη μουσική τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass