Επιστρέφουν και γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους

ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2018 15:00

Οι Πυξ Λαξ έρχονται για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή. Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους.

Σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή του σταδίου Αλκαζάρ. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μια μεγάλη συναυλία - γιορτή, αφιερωμένη στους χιλιάδες οπαδούς τους.

Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να δώσουν ξανά ζεστασιά και φως. Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή. Μια γιορτή με όλους που έκαναν τους Πυξ Λαξ, ό,τι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Σήμερα οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν με δύναμη από τα παλιά αλλά με το βλέμμα στο μέλλον. Γιατί οι Πυξ Λαξ είναι πολύ δυνατοί για να μην είναι εδώ. Σε καιρούς που έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο πιο πολύ από ποτέ. Σε καιρούς που η μουσική μοιάζει να είναι η μόνη λύση.

Ραντεβού στο στάδιο Αλκαζάρ απόψε στις 8 μ.μ. Ιουλίου.

Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τη Δήμητρα Καραμπεροπούλου (ακορντεόν), τον Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα) και τον Νίκο Γιαννάτο (μπάσο).

Προπώληση: 12 ευρώ αρένα, 15 ευρώ κερκίδες. Ταμείο: 14 ευρώ αρένα, 17 ευρώ κερκίδες. Snuff tobacco store Φιλελλήνων 53Α, Φρούριο, Κουμουνδούρου 1. Δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός», «Cosmote», www.tickethouse.gr, (για τις αγορές online καθώς και αυτές από τα καταστήματα Γερμανός/Cosmote υπάρχει 10% επιβάρυνση). Χορηγός επικοινωνίας: εφημερίδα «Ελευθερία».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass