Άννα Βαγενά: Καταβάλλουμε συνεχή προσπάθεια για το Αρχαίο Θέατρο

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2018 15:47

«Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την έγκριση της μελέτης για την αποκατάσταση του Α΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας από το ΚΑΣ», τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά επισημαίνοντας:

«Είναι γνωστό πως από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα βουλευτικά μας καθήκοντα, καταβάλλουμε συνεχή προσπάθεια για τη λειτουργία του Α΄ Αρχαίου Θεάτρου. Τιμούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά εδώ και πολλά χρόνια για την αποκατάσταση του έργου, όπως τον αρχαιολόγο κ. Αθανάσιο Τζαφάλια, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, κ. Σταυρούλα Σδρόλια, τον υπεύθυνο του Τμήματος Αρχαιολογικών Μελετών και Έργων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, κ. Δημήτρη Καραγκούνη και όλους τους εργάτες. Συμφωνούμε με τη δήλωση του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Απόστολου Καλογιάννη, πως αυτή η μέρα είναι ιστορική για την πόλη και πως η αποκατάσταση του θεάτρου αποτελεί ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε όλοι μαζί, όλη η πόλη. Στόχος μας το θέατρο να παραδοθεί στους πολίτες της Λάρισας το συντομότερο δυνατό και να ακουστεί σε αυτό ο θησαυρός των αρχαίων ελληνικών κειμένων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass