Θεατρικό «Δώρο» στην αυλή του Μύλου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «Ονείρων Θαύματα»

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 15:34

Με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και του «Θεσσαλικού Θεάτρου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Ρήγα- Αποστόλου στην «Αυλή του Μύλου», από την Πέμπτη 7 μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου, στις 9:15 το βράδυ.

Τέσσερις σαραντάρηδες, νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους. Ετοιμάζονται να πάνε σε γάμο. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος, Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βουζάς, φωτογραφίες: Φώτης Νατσιούλης, φώτα: Θοδωρής Ματούλας και Χρήστος Τσάκος, ήχος: Κατερίνα Σολωμού, δημόσιες σχέσεις: Γουϊνόνα Δημητρίου και Τζούλια Μπέρτολη, κατασκευές: «Ονείρων Θαύματα». Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass