Ν. ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μουσική σύμπραξη επί σκηνής

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 15:38

Το χορωδιακό σύνολο «MusicArte» του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της Εύης Τσιούκα, θα συμμετέχει στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο.

Η «Σχολική Εκδρομή» είναι το ταξίδι ενός καταξιωμένου και διαχρονικού τραγουδοποιού και μιας ομάδας επαγγελματιών μουσικών για να συναντήσουν τους ταλαντούχους ερασιτέχνες μαθητές των Μουσικών Σχολείων που ονειρεύονται το μέλλον της ελληνικής μουσικής.

Έχοντας στις αποσκευές του το νέο του δίσκο «Εισιτήριο» και την εξαιρετική μπάντα του, τους «Ευγενείς Αλήτες», ο Νίκος Πορτοκάλογλου επέλεξε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλια των 60 του χρόνων ξεκινώντας ένα οδοιπορικό αναζήτησης της νέας γενιάς μουσικών. Θα είναι μια πραγματικά διαφορετική περιοδεία καθώς σταθμούς της θα έχει τα θέατρα των μεγάλων πόλεων και πρωταγωνιστές, εκτός από τον τραγουδοποιό και την μπάντα του, τις χορωδίες των Μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνέλαβε αυτήν την ιδέα ως έναν φόρο τιμής στα Μουσικά Σχολεία, που αισίως πλησιάζουν τα 50 σε όλη την Ελλάδα και τα οποία εδώ και χρόνια, έχουν διαμορφώσει νέες γενιές μουσικών με βαθιά γνώση και αγάπη για την τέχνη τους. Γι’ αυτό και - εκτός από τις πρόβες και τις παραστάσεις- προσφέρει ως ελάχιστο αντίδωρο, ένα δίωρο σεμινάριο τραγουδοποιίας σε κάθε σχολείο για τους μαθητές που ενδιαφέρονται ειδικά για την τέχνη του τραγουδιού.

Στο πλαίσιο αυτής της «εκδρομής» θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Λάρισα και θα συμπράξει με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση της Εύης Τσιούκα.

Οι Ευγενείς Αλήτες είναι οι Αγάπη Διαγγελάκη, Δημήτρης Καλονάρος, Γιώργος Κουρέλης, Ηλίας Λαμπρόπουλος, Βύρων Τσουράπης, Άκης Πασχαλάκης.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Προπώληση από το www.viva.gr και από το κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass