ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Παραδοσιακοί ήχοι «…στου Ολύμπου την αυλή»

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 16:49

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας διοργανώνει την 2η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών, «…στου Ολύμπου την αυλή, τραγουδάμε παραδοσιακούς σκοπούς», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας και την υποστήριξη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Μέντορες», την Κυριακή 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, στην Ελασσόνα, στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Β. Φαρμάκη».

Συμμετέχουν οι Χορωδίες των Συλλόγων: Κέντρου Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο Απόλλων» Καρδίτσας με υπεύθυνη την κ. Βάσω Κοζιού, Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης με υπεύθυνο τον κ. Μάριο Σαρακατσιάνο, Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα Αττικής με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Κώτσικα, Χορωδία Ενηλίκων Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων με υπεύθυνη την κ. Δήμητρα Καλλιάρα και Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρίας Ελασσόνας με υπεύθυνο τον κ. Μάριο Σαρακατσιάνο. Συμμετέχουν οι μουσικοί Δημήτρης Κώτσικας – κλαρίνο, Κώστας Κωστούλης – κλαρίνο, Θάνος Ρούμπος – βιολί, Σαμόλαδος Γιάννης – κρουστά, Χρήστος Καλαμπούκας – λαούτο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass