Κινηματογραφικό εργαστήρι

*Με τον Βασίλη Λουλέ στη Δημοτική Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 30 Απρ 2018 15:15

Μετά τις πετυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων πέντε ετών στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα διήμερο κινηματογραφικό εργαστήριο του σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Το εργαστήριο κινείται στον χώρο του ανθρωποκεντρικού ντοκιμαντέρ με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα «Προσωπική μαρτυρία και Ιστορία» και η εκπαιδευτική διαδικασία θα έχει βιωματικό χαρακτήρα.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, σε ιστορικούς επιστήμονες, σε μελετητές της τοπικής Ιστορίας, σε κοινωνικούς ανθρωπολόγους, εθνογράφους, ψυχολόγους, σε όσους ασχολούνται με την προφορική ιστορία, σε παραμυθάδες και αφηγητές, σε σπουδαστές και επαγγελματίες του θεάτρου και του κινηματογράφου (σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τεχνικούς) αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν μια συναρπαστική όψη του σύγχρονου ντοκιμαντέρ. Για την παρακολούθηση του Εργαστηρίου δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του κινηματογράφου και των οπτικοακουστικών. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για το σινεμά και την προφορική ιστορία, υπομονή και περιέργεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass