«ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ»

Μουσικοποιητική βραδιά

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 15:38

Ο Δήμος Λαρισαίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και ο Όμιλος για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, διοργανώνουν μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο «Με τη γραφίδα των ποιητών», με τη συμμέτοχη σύγχρονων Ελλήνων ποιητών και διακεκριμένων ερμηνευτών και μουσικών σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Ποιήματα τους θα διαβάσουν κατά αλφαβητική σειρά, οι συμμετέχοντες ποιητές: Μαρία Αράπκουλε, Δημήτρης Βαρβαρήγος, Σπυριδούλα Βιτουλαδίτη, Τζένη Βλαχώνη, Άννυ Γιαβασιάν, Καίτη Καγκαράκη, Λέτα Κουτσοχέρα – Ηλιοπούλου, Άννα Μπιθικώτση, Πάνος Παπαγεωργίου, Χρήστος Παπουτσής και Μαρία Ρετάλη. Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς θα είναι η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου ερμηνευτή Γρηγόρη Μπιθικώτση, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και η πρόεδρος του Ομίλου Unesco Νίνα Διακοβασίλη.

Στο πρώτο μέρος, τραγούδια από την μελοποιημένη ποίηση, θα αποδώσει ο καταξιωμένος ερμηνευτής Σωτήρης Δογάνης, με τη συνοδεία πιάνου από τη διακεκριμένη σοπράνο, πιανίστρια Κατερίνα Μεγάλου. Το δεύτερο μέρος θα ντύσει μουσικά η Χορωδία της Σχολής Καραβάνα. Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η ηθοποιός Κατερίνα Χατζημαρκάκη. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass