ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

«Υπό Έλεγχο» στην Κεντρική πλατεία

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 15:30

Μια ιδιαίτερη, καλλιτεχνική «έκπληξη» περίμενε χθες τους Λαρισαίους στο κέντρο της πόλης. Οι πρωταγωνιστές της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, έβγαλαν για λίγο την παράσταση από τη σκηνή του Μύλου και τη μετέφεραν στους δρόμους της Λάρισας, εκεί που βρίσκεται το κοινό.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του αιφνίδιου όχλου (flash mob) πραγματοποίησαν μια σύντομη παράσταση στην Κεντρική πλατεία, αλλά και σε κεντρικούς πεζοδρόμους, εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς με τα φουτουριστικά κοστούμια τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προώθησης της παράστασης που συνεχίζεται, αλλά ενόψει και της άφιξης του συγγραφέα του έργου στη Λάρισα. Ο Γάλλος συγγραφέας Φρεντερίκ Σοντάγκ, θα βρεθεί στην πόλη την Κυριακή 22 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο θέατρο του Μύλου, ενώ αμέσως μετά θα συζητήσει με τους θεατές. Επίσης, τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα ο κ. Σοντάγκ θα δώσει ένα masterclass στο Θέατρο του Μύλου με θέμα «Θεατρική γραφή και σύγχρονη πραγματικότητα». Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα υπάρχει μετάφραση από τα γαλλικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass