ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

«Καρδιά Βουνό» στο Χατζηγιάννειο

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 15:11

Την ευαίσθητη και ρεαλιστική ταινία «Καρδιά βουνό» προβάλει σήμερα Τρίτη στις 7 το απόγευμα και στις 9:30 το βράδυ η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη.

Η τέταρτη ταινία του Ισλανδού Νταγκούρ Κάρι είναι ένα κινηματογραφικό χαϊκού, το οποίο εκπλήσσει με τη λιτότητά του, γεμάτη γενναιόδωρα συναισθήματα.

Ήρωάς του είναι ο Φούζι, ένας ευτραφής κι εσωστρεφής 43άρης που ζει με τη μητέρα του σε μια μοναχική, απόλυτα μονότονη ρουτίνα. Μέχρι που θα γνωρίσει τη δυναμική Σιόρν και θα δοκιμαστεί στην πρώτη ερωτική σχέση του, η οποία θα αποδειχτεί απρόσμενα δύσκολη και περιπετειώδης.

Διότι, αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει στις χολιγουντιανές ρομαντικές κομεντί, οι αληθινοί άνθρωποι είναι γεμάτοι αντιφάσεις, αδυναμίες και σκοτεινές πλευρές.

Με διακριτικό, υπόγειο χιούμορ, συμπάθεια για τους ιδιαίτερους ήρωές του και την τόλμη να θίγει τις ανθρώπινες προκαταλήψεις, το φιλμ αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα ενός σύγχρονου ισλανδικού σινεμά.

Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass