ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΛΙΣΤ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Βραδιά οπερέτας στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 15:41

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Μεγάλη συναυλία, αφιέρωμα στην ελληνική οπερέτα, θα δώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ.

Η Φιλαρμονική, πιστή στην παράδοση που η ίδια δημιούργησε, θα προσφέρει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στο φιλόμουσο κοινό της Ελασσόνας και όχι μόνο ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνεργασία με κορυφαίους καλλιτέχνες. Η βραδιά που διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».
Η συναυλία έχει ως κεντρικό θέμα την ελληνική οπερέτα, ένα μουσικό-θεατρικό είδος που άκμασε στην Ελλάδα την περίοδο του Μεσοπολέμου με κύριους εκφραστές τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη, τον Σπύρο Σαμάρα, τον Νίκο Χατζηαποστόλου κ.α.
Άριες, ντουέτα, χορωδιακά και ορχηστρικά ιντερλούδια θα αποδοθούν από τους εξαίρετους σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη σοπράνο Ειρήνη Κώνστα, τη μέτζο σοπράνο Βάγια Κωφού, τον μπάσο Χρήστο Αμβράζη καθώς και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας η οποία συμμετέχει στη συναυλία σε διδασκαλία της Ευλαμπίας Ντούλα. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο τρομπετίστας Γεράσιμος Ιωαννίδης. Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές.
Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση εισιτηρίων της αποψινής συναυλίας γίνεται και σήμερα τις πρωινές ώρες στο βιβλιοπωλείο «Toy – Moy», στην Ελασσόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass