ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ»

«Αρσενικό και παλιά δαντέλλα»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 16:47

Η ερασιτεχνική θεατρική σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» παρουσιάζει την κλασική μαύρη κωμωδία του Joseph Kesselring «Αρσενικό και παλιά δαντέλλα» στις 9 σήμερα Παρασκευή, αύριο, μεθαύριο και 8,9,10,11 Μαρτίου 2018, στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Στην πλοκή του έργου όλα ξεκινούν, όταν ο ανιψιός και κριτικός θεάτρου Μόρτιμερ, αποφασίζει μία μέρα να επισκεφθεί τις δύο γεροντοκόρες θείες του. Με μεγάλη του έκπληξη εκεί ανακαλύπτει το περίεργο χόμπι με το οποίο οι γλυκές αυτές γριούλες περνούν την ώρα τους. Αυτό όμως που εξακολουθεί να του διαφεύγει είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για τις θείες του, αλλά ολόκληρη η οικογένεια αποκαλύπτεται να έχει παράξενους τρόπους διασκέδασης... Η σκηνοθεσία είναι της Χρυσούλας Χρήστου (βοηθός ο Δημήτρης Ζαφειρούλης), τα σκηνικά είναι του Γιάννη Γεωργιάδη και η μουσική της Βιργινίας Καραγιώργου.
Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:
Δημήτρης Αλμανταριώτης, Κατερίνα Βαλδούμα, Σοφία Βαναργιώτη, Αποστόλης Δεδούσης, Διονύσης Δηλμπεράκης, Δημήτρης Ζαφειρούλης, Βασιλική Κοκκινίδου, Γεωργία Μαλισσόβα, Χρήστος Ορκόπουλος, Ρίτα Στρατίκη, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Χλόπτσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass