ΧΘΕΣ ΣΤΟ "ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΣΥΛ

Παρουσιάστηκε το περιοδικό «Πνευματική Λάρισα»

*Περιλαμβάνει ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Κούμα

Δημοσίευση: 30 Νοε 2017 15:30

Με ένα εκτενές αφιέρωμα στον Λαρισαίο διδάσκαλο του Γένους Κωνσταντίνο Κούμα κυκλοφόρησε το νέο, 17ο τεύχος του περιοδικού «Πνευματική Λάρισα». Η παρουσίαση του τεύχους, που φέτος συμπληρώνει 17 χρόνια, έγινε χθες στο "Χατζηγιάννειο" από μέλη της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας, που είναι και υπεύθυνη για την έκδοσή του.

Για την «Πνευματική Λάρισα» μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης κ. Δήμητρα Μπαρδάνη, η οποία τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το περιοδικό εξακολουθεί να εκδίδεται σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, ενώ αναφέρθηκε και στο πολυποίκιλο περιεχόμενό του. Όπως σημείωσε και η γραμματέας της Ένωσης κ. Βασιλική Μάνδαλου στις σελίδες του περιοδικού ο αναγνώστης μπορεί να βρει ποιήματα και διηγήματα Λαρισαίων λογοτεχνών, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και έργα έφηβων παιδιών, μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, που ενδιαφέρονται για τη λογοτεχνία και θέλουν να εκφραστούν μέσω της ποίησης και της πεζογραφίας. Επίσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης η φιλόλογος, λογοτέχνης και ψηφιδογράφος κ. Βασιλική Καρατάσιου - Τσιώλη αναφέρθηκε στο αφιέρωμα που περιλαμβάνει η έκδοση για τον Κωνσταντίνο Κούμα και το οποίο επιμελήθηκε η ίδια. Το αφιέρωμα ασχολείται με το έργο και τη ζωή του μεγάλου Λαρισαίου παιδαγωγού, όπως επίσης και στην προσφορά του όχι μόνο στη Λάρισα αλλά στην ελληνική γραμματεία, γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass