ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Κυριακή Σπανού καλλιτεχνική διευθύντρια!

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 22:12

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα, το Θεσσαλικό Θέατρο απέκτησε επιτέλους καλλιτεχνική διευθύντρια! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» η θεατρολόγος-σκηνοθέτης Κυριακή Σπανού, αναλαμβάνει τα ηνία του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Η Κυριακή Σπανού, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, από το ΔΣ του Θεσσαλικού και όχι άδικα, καθώς έχει στο ενεργητικό της σπουδαίο σκηνοθετικό έργο ενώ έχει διδάξει δεκαεπτά χρόνια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. Πέρα από τη σκηνοθεσία σπουδαίων παραστάσεων, η Κυριακή Σπανού το 2007 μετέφρασε και σκηνοθέτησε το βασισμένο σε αληθινές ιστορίες του Ισλάμ, έργο του Ρόμπιν Σόανς, «Αραβο-Ισραηλινός Τσελεμεντές». Για τη μετάφρασή της διακρίθηκε στον διαγωνισμό μεταφρασμένου θεατρικού έργου, Eurodram 2015. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά έλκει την καταγωγή της από την Ικαρία. Στην πεντάδα των προκριθέντων για τη θέση πέρα από τη Κυριακή Σπανού που βαθμολογικά ήταν υψηλότερα, ακολουθούν οι Χάρης Σώζος, Νίκος Ορφανός, Καραγιάννη Σοφία και Κωνσταντίνος Λαμπρούλης. Μέσα στο επόμενο πενθήμερο, θα είναι ανοιχτή η διαδικασία των ενστάσεων και αν όλα κυλήσουν ομαλά δεν θα υπάρξουν άλλες εκπλήξεις και άλλες καθυστερήσεις.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass