ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 15:36

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 9.15 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ θα δοθεί τελικά η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Όπως είχε ανακοινώσει ήδη η εταιρεία παραγωγής από το βράδυ της 29ης Αυγούστου, λόγω του ότι ο κλειστός αθλητικός χώρος που επέλεξαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση λόγω βροχής, δεν ταίριαζε τεχνικά στην παράσταση, και αντιλαμβανόμενοι ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αφενός αυτό που εκπροσωπεί την ποιότητα της συγκεκριμένης παραγωγής και αφετέρου αυτό που θα έπρεπε να απολαύσει το κοινό της Λάρισας, όσοι έχουν κρατήσει τα αποκόμματα των εισιτηρίων θα έχουν δωρεάν είσοδο στην παράσταση της 19ης Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο.

Την παράσταση, που παίζεται εδώ και πέντε χρόνια συνεχόμενα, έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που προβλέπεται να συνεχίζει να αυξάνεται. Υπόθεση: Δύο αδελφές και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους, όπως ξεκινούν τα ευτράπελα και από παντού εμφανίζονται …πτώματα. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας. Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass