ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συναυλία των Privat Projekt

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 15:30

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ. στην Κατερίνη, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή συναυλία. Το συγκρότημα Privat Projekt από το Αμβούργο της Γερμανίας έρχεται για να δώσει μία και μοναδική συναυλία, στην αυλή του Καπνικού

Σταθμού Κατερίνης, με σκοπό την μεταφορά ενός μηνύματος το οποίο έχει ανάγκη η σημερινή Ευρώπη: Την ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της.

Το 9μελές συγκρότημα από το Αμβούργο της Γερμανίας έχει ως στόχο να φέρει τους ανθρώπους των δύο λαών πιο κοντά και να αναπληρώσει το κομμάτι της αλληλεγγύης που λείπει μεταξύ των δύο κρατών. Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Michel Reckhard, με όχημα την μουσική και μιλώντας μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. και σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οι Privat Projekt θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο κλασσικό πρόγραμμα μουσικής Soul, Funk, House και Philly Musik με κομμάτια που έχουν κατακτήσει την Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία αλλά και την Γερμανία. Οι Privat Projekt θα παίξουν αφιλοκερδώς, καλύπτουν μόνοι τους όλα τα έξοδα της αποστολής και παροτρύνουν τον κόσμο να προσφέρει, αντί εισόδου, σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν σε μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων φτωχών οικογενειών του Δήμου Κατερίνης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass