ΜΕ ΤΟΝ «2ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΛΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Η «Αγγέλα Παπάζογλου» ταξιδεύει στα νησιά

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 15:41

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, διοργανώνει τον 2ο Πολιτιστικό Πλου με πολεμικό πλοίο σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού θα ταξιδέψει στα νησιά Σάμος,

Φούρνοι, Ικαρία, Λειψοί, Κάλυμνος, Χάλκη και Κάρπαθος. Σε κάθε νησί, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους, θα παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», του Γιώργη Παπάζογλου, με την αφιλοκερδή συμμετοχή της Άννας Βαγενά. Παράλληλα θα παρουσιάζεται μουσικό πρόγραμμα από ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού και παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους.

Ο φετινός πολιτιστικός πλους στο Αιγαίο Πέλαγος, μέσω της παράστασης «Αγγέλα Παπάζογλου», που είναι μια αναφορά στις μνήμες και τα λόγια μιας Μικρασιάτισσας, προσφέρει μια ιστορική περιήγηση σε τόπους που έχουν συνδεθεί με την προσφυγιά. Ταυτόχρονα ο λόγος της «Αγγέλας Παπάζογλου» εκπέμπει ένα διαχρονικό μήνυμα αγάπης στον άνθρωπο και την Πατρίδα και αγνού πατριωτισμού. Η όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και της παραπέρα ενίσχυσης των δεσμών τους με τους κατοίκους των νησιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass