Ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος στα «Αραδοσίβια»

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 16:05

Την 23η διεθνή μουσικοχορευτική εκδήλωση «Αραδοσίβια 2017» παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του τόνισε ότι: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που άπτονται του πολιτισμού, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο χορός και η μουσική είναι μέσα έκφρασης και επικοινωνίας. Αποτελούν δυναμικά και ζωντανά στοιχεία πολιτισμού και συμβάλλουν στη διατήρηση της συλλογικής ταυτότητας των λαών. Μας συνοδεύουν στις χαρές και στις λύπες. Στον πόλεμο, στην ειρήνη, στον γάμο, στη σπορά, στον θερισμό, σε κάθε έκφανση της ζωής μας». Καλωσόρισε, επίσης, τα συγκροτήματα των συλλόγων που συμμετείχαν και τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος και τους συνεχάρη για την ποιότητα και το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο που επέδειξαν. Τέλος επισκέφθηκε την έκθεση των αμπελουργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων καθώς και τα εκθέματα λαϊκής τέχνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass