ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΠΟΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ

Μετ' εμποδίων η συναυλία Πρωτοψάλτη-Ξαρχάκου

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 15:41

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Σταύρο Ξαρχάκο, στο Κηποθέατρο της Λάρισας.


Δεν πρόλαβαν να βγουν στη σκηνή οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί που τους συνόδευαν, δεν πρόλαβαν να ερμηνεύσουν όλα κι όλα δυο τραγούδια, όταν μια αναπάντεχη δυνατή μπόρα, προκάλεσε την αναγκαστική παύση της συναυλίας. Η ξαφνική αλλαγή του καιρού έφερε αναστάτωση τόσο στη σκηνή όσο και στους θεατές.
Από τη μία, οι συντελεστές της συναυλίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και προσπάθησαν να προστατέψουν τα όργανα και τις ηλεκτρονικές κονσόλες από το βροχή, με πλαστικά καλύμματα, εγκαταλείποντας εν συνεχεία τη σκηνή.
Απ την άλλη μεριά, οι θεατές είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και βρέθηκαν σε αμηχανία… Κάποιοι αποχώρησαν άρον-άρον από τις κερκίδες του Κηποθεάτρου αναζητώντας να βρουν στεγασμένο χώρο και κάποιοι σε πείσμα των καιρικών συνθηκών, παρέμειναν σταθεροί στις θέσεις τους και περίμεναν την εξέλιξη... Λίγοι ήταν αυτοί που πρόβλεψαν και πήραν μαζί τους ομπρέλες. Μπόρα ήταν όμως και πέρασε! Κανείς δεν έφυγε και πώς θα μπορούσε άλλωστε να εγκαταλείψει τόσο εύκολα μια συναυλία της κορυφαίας τραγουδίστριας, η οποία επέστρεψε στη σκηνή με μεγαλύτερη διάθεση να ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια το κοινό της.
Δυναμική, γοητευτική, αεικίνητη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη μοναδική φωνή και τις εξαιρετικές ερμηνείες, έφερε μαζί της, μια αγκαλιά υπέροχα τραγούδια και παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, τη διεύθυνση του οποίου είχε ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος.
Η συναυλία που έφερε τον τίτλο «Συνάντηση» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass