ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 16:25

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου- ΓΕΛ Πλατυκάμπου παρουσιάζει σήμερα Δευτέρα στις 9 το βράδυ, στο αίθριο του σχολείου την κωμωδία «Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα».

Πρόκειται για μια κωμωδία με φόντο την πολιτική σκηνή της Βρετανίας, όπου η διαπλοκή και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για εξουσία καταργούν κάθε ηθικό φραγμό. Ο συγγραφέας, με απλό τρόπο αλλά και χιούμορ, σαρκάζει όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν την εξουσία, αλλά και όλους αυτούς, που «αντιπολιτευόμενοι» και κρυμμένοι πίσω από λαϊκίστικα συνθήματα, στην ουσία στηρίζουν την εξουσία που δήθεν αντιστρατεύονται.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν ρούχα, σχολικά, παιχνίδια ή χρήματα που θα δοθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Παίζουν οι μαθητές: Ελένη Σταμπούλογλου, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, Αργύρης Θάνος, Άννα – Μαρία Νικολάου, Ελευθερία Μπαζούλη, Αντωνία Κωστούλη, Βάσω Μανώλη, Μαρία Κανελλοπούλου, Αποστόλης Αγναντής. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο μαθητής Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, τη μουσική ο θεολόγος Γιάννης Φάκας, ενώ υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η φιλόλογος Ιωάννα Τσόλκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass