Στάσεις Πολιτισμού

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2017 12:08

Σύντομα και περιεκτικά τα πολιτιστικά δρώμενα στη Λάρισα και στα περίχωρα. Η στήλη "Στάσεις Πολιτισμού" όπως δημοσιεύεται καθημερινά στην έντυπη έκδοση της "Ε".


Επιμέλεια : Νατάσα Πολυγένη. Επικοινωνία: natasa@eleftheria.gr

 

«Αγάπαμε αν τολμάς» στο Χατζηγιάννειο

*Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξαν η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού να προβάλουν τη ρομαντική ταινία «Αγάπαμε αν τολμάς» του Γιαν Σαμιέλ.  Σήμερα Τρίτη στις 7 το απόγευμα και στις 9:30 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο», ερωτευμένοι και μη σινεφίλ, θα παρακολουθήσουν μια φιλμική παραβολή για την ανταγωνιστική φύση του έρωτα.   Ολόκληρο το soundtrack της ταινίας αποτελείται από παραλλαγές του τραγουδιού La Vie En Rose. Πρωταγωνιστούν: Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζιλ Λελούς, Ζεράρ Γουότκινς, Εμανουέλ Γκρενβόλντ. Γενική είσοδος: 4 ευρώ

Φεστιβάλ Χορωδιών στη Λάρισα

*Το Δημοτικό ωδείο Λάρισας προκηρύσσει το «2ο πανελλήνιο φεστιβάλ παιδικών, σχολικών νεανικών χορωδιών» στην πόλη της Λάρισας. Συντονισμός: γυναικεία χορωδία του ΔΩΛ inDONNAtiόn. Στόχοι και προϋποθέσεις: η συγκέντρωση νεαρών χορωδών από διάφορα μέρη της Ελλάδας με κοινό γνώμονα την αγάπη για τη χορωδιακή μουσική, ο εμπλουτισμός των ακουσμάτων τους με διάφορες ερμηνευτικές προσεγγίσεις, η βελτίωση της απόδοσής τους μέσα από την εντατικοποίηση της προετοιμασίας για συμμετοχή σ’ ένα συναυλιακό ή και διαγωνιστικό περιβάλλον. Κάθε χορωδία που θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ μπορεί να λάβει μέρος και στο master class που θα γίνει στις1 και 2 Απριλίου με το ίδιο (ελεύθερη επιλογή, διάρκεια 15΄-20΄) ή άλλο πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας τουλάχιστον: ένα έργο Έλληνα συνθέτη και ένα έργο a cappella. Κόστος συμμετοχής: 5€ κατά άτομο, κατατίθεται από κάθε χορωδία για το σύνολο των μελών της στο λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR9101717830006783116310135 Για τις χορωδίες που έρχονται από μακριά και θα χρειαστούν διανυκτέρευση θα υπάρχει η δυνατότητα παραμονής σε ξενοδοχεία της Λάρισας με ειδική τιμή.

Παράσταση Χοροθεάτρου «180°»  στο ΟΥΗΛ

*Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας συνδιοργανώνει με τη θεατρική ομάδα Off Art, χοροθέατρο με τίτλο «180°» στο θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθ. Γαζή & Κουμουνδούρου), την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  και ώρα 7μ.μ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Θεσσαλίας και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT. Η  είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass