ΣΤΗN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Χριστούγεννα σημαίνουνε αγάπης μελωδία!

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 10:32

Με ερέθισμα το μουσικό βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνας Μουρίκη για τη Γέννηση του Χριστού, ξεκίνησαν οι ανοιχτές γιορτινές εκδηλώσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας σε συνδιοργάνωση με το Νηπιαγωγείο - Βρεφονηπιακό Σταθμό "ΛΗΤΩ", τις Εκδόσεις Ωρίων & το ΚΠΕ Κισσάβου - Ελασσόνας.

Η αγαπημένη συγγραφέας των μικρών παιδιών κυρία Μουρίκη ήρθε από την Αθήνα τιμώντας με την παρουσία της την όμορφη εκδήλωση που στέφτηκε με πανηγυρική επιτυχία. Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης με μεστό και απλό λόγο αποδόθηκε με σεβασμό και ποιότητα από τα μικρά παιδιά σε αφήγηση της συγγραφέως και της κ. Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι μαζί με τα παιδιά τραγούδησαν ύμνους και τραγούδια για τη Θεία Γέννηση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορεύτρια κα Αρετή Ανδρεάδη που επιμελήθηκε τις χορογραφίες και έπαιξε ζωντανά η μουσικός κ. Νικολέτα Κουκουλοπούλου, ενώ το ΚΠΕ προσέφερε υπέροχες εικαστικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά. Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Διευθύντρια του Περιοδικού Παράθυρο στην εκπαίδευση του Παιδιού κ. Βασιλείου, Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Νομού Λάρισας κ. Γιουρούκης και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπαιδευτικοί και συγγραφείς. Τα μικρά παιδιά έστειλαν άλλη μια φορά, το δικό τους αγνό μήνυμα αγάπης για το θαύμα της Άγιας Νύχτας! Χριστούγεννα σημαίνουνε Αγάπης Μελωδία!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass