ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ

Βραδιά με μουσικές της Θράκης

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 12:00

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ενόψει της πανήγυρης του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, πολιούχου της κοινότητας Κοιλάδος, ο Μορφωτικός Σύλλογος «Ο Φάρος» και η τοπική κοινότητα συνδιοργανώνουν βραδιά παραδοσιακής μουσικής με θρακιώτικα τραγούδια.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μελωδίες από την Ανατολική Ρωμυλία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και να χορέψουν με ήχους που θα αποδώσουν εξαίρετοι οργανοπαίχτες και συγκεκριμένα ο Μούτσελος Νίκος(γκάιντα κλαρίνο),η Μούτσελου Λίλλιαν (τραγούδι),ο Αδάμος Νώντας (ακορντεόν), ο Μαγαλιός Γιώργος (τραγούδι, κρουστά).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου της κοινότητας και οι γυναίκες-μέλη του συλλόγου θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τοπικά παραδοσιακά εδέσματα (αρμιά με φασόλια) και κρασί από τοπικό οινοποιείο. Καλούνται οι φίλοι της θρακιώτικης μουσικής και παράδοσης από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας να συνδιασκεδάσουν μαζί μας. Ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

Είσοδος 3 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass