ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χορωδιακή συνάντηση

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2016 10:10

Η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας, «Νικόλαος Μάντζαρος», μετά από πρόσκληση, έλαβε μέρος στην Επτανησιακή Συνάντηση που διοργάνωσε η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα στην Κέρκυρα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Στην εκδήλωση έλαβαν επίσης μέρος η χορωδία Επτανησίων Φθιώτιδας «Ιωάννης Κουντούρης» και η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα. Με την άψογη εμφάνισή της αλλά και την άριστη ερμηνεία των τραγουδιών, η χορωδία υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Χρήστου Μπαλανίκα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πολυπληθές αλλά και απαιτητικό κοινό της Κέρκυρας, γνωστό για τη μουσική παράδοση. Την χορωδία συνόδευσε στο πιάνο, ο καθηγητής μουσικής κ. Παναγιώτης Μπαλανίκας. Οι χορωδοί ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Βλάχο σε αξιοθέατα της πόλης.

Η επόμενη συνάντηση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 6.30 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του ιερού ναού Πέτρου και Παύλου όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αρτοκλασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass