Σεμινάριο κατασκευής κούκλας

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2016 18:27

Το Σεμινάριο Κατασκευής Κούκλας, στο Μουσείο Κούκλας στο Μύλο του Παππά, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, μετά την επιτυχία που σημείωσε την πρώτη φορά, επαναλαμβάνεται, με νέα ημερομηνία το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς κάθε σχολικής βαθμίδας, λογοθεραπευτές, εμψυχωτές κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, καθηγητές ξένων γλωσσών, εκπαιδευτές ειδικής αγωγής, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχοθεραπευτές, αλλά και γονείς που θέλουν να εντάξουν την κούκλα και το κουκλοθέατρο στην καθημερινότητά τους.

Ως εκπαιδευτικό εργαλείο, η “κούκλα τάξης” είναι το πρόσωπο- κλειδί, που βοηθά τον παιδαγωγό να αναπτύξει μια εναλλακτική γέφυρα επικοινωνίας με το κάθε παιδί ξεχωριστά, αλλά και να ενισχύσει τη συνεργασία της ομάδας.

Σταδιακά, ο παιδαγωγός μπορεί να εντάξει και άλλες κούκλες στην τάξη ή να κατασκευάσει κούκλες μαζί με τα παιδιά, ώστε το κουκλοθέατρο στη σχολική τάξη να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εισηγήτρια: Φωτεινή Καλούδη

Σάββατο 29-10-2016 , ώρες 10.00- 14.00 και 17.00-21.00

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 2410 251657 και 6989460969 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση fokaloudi85@gmail.com έως και τις 26 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass