Ο ΕΣΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Θα κλείσουν τα καταστήματα μέχρι τις 11.30 π.μ. οι έμποροι

* Η έρευνα της ΕΣΕΕ για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 0:26

 

Από τις 11.30 και μετά αναμένεται να είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα στη Λάρισα καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση. Υλοποιώντας την απόφαση που έλαβε για το συγκεκριμένο θέμα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, την περασμένη εβδομάδα, οι έμποροι θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, με στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11:30 το πρωί και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία, στις 10.30. Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΕΣΛ (Φιλελλήνων 13) στις 10 το πρωί. "Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές που οδηγούν τον εμπορικό κόσμο στα λουκέτα και την εξαθλίωση" τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του τοπικού συλλόγου.  

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Στο μεταξύ πτωτικά κατά μέσο όρο 15% κινήθηκαν οι πωλήσεις των καταστημάτων λιανεμπορίου στο φετινό διάστημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που ολοκληρώθηκαν χθες, σε σύγκριση με την αντίστοιχη ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο το 2014, όπως προκύπτει από την περιοδική έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΣΕΕ, ενώ μία στις εννέα εμπορικές επιχειρήσεις εμφάνισε αύξηση πωλήσεων την εκπτωτική περίοδο φέτος έναντι του 2014. Συνολικά, όπως προκύπτει από την έρευνα, η εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου, όσον αφορά τις πωλήσεις των εμπορικών καταστημάτων κινήθηκε στα ίδια ή χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περσινή. Επίσης περίπου τρεις στους τέσσερις επιχειρηματίες πιστεύουν ότι τελικά η Κυριακή 1 Νοεμβρίου δεν επηρέασε θετικά τον τζίρο του εκπτωτικού δεκαημέρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass