ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Και οι έμποροι στην μεθαυριανή απεργία

* Ολοκληρώνεται σήμερα το δεκαήμερο των φθινοπωρινών εκπτώσεων

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 0:02

Συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται για μεθαύριο Πέμπτη, αποφάσισε το ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), έπειτα όμως από σχετικές αποφάσεις των τοπικών συλλόγων και Ομοσπονδιών. «Πάγια θέση της ΕΣΕΕ, σημειώνεται, είναι να διαφυλάσσεται ως τελευταίος προμαχώνας το κλείσιμο των καταστημάτων μας και να μην θεωρείται ως η πλέον δραστική συνδικαλιστική αντίδραση, αφενός επειδή συνεπάγεται μεγάλο τίμημα μόνο για τους μικρομεσαίους εμπόρους, και αφετέρου επειδή δεν τηρείται από όλους τους άλλους κλάδους της αγοράς».

Η ΕΣΕΕ πρότεινε επίσης στους φορείς των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων την πραγματοποίηση κοινής συνέντευξης Τύπου για την αυξημένη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων που συνεπάγονται τα νέα μέτρα του τρίτου μνημονίου, τις δυσοίωνες εξελίξεις στον ασφαλιστικό χάρτη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους και τα «κόκκινα» δάνεια.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου το δεκαήμερο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις είχαν ξεκινήσει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για φθηνές αγορές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass