Στην προεδρία της Ομοσπονδίας Αρτοποιών για 7η συνεχή φορά ο Λαρισαίος Μιχάλης Μούσιος

ΠΕΤΥΧΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛ. ΓΚΟΥΛΙΟΣ, ΔΗΜ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2024 11:31

Για έβδομη συνεχή θητεία θα συνεχίσει στην προεδρία της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος ο κ. Μιχάλης Μούσιος, η παράταξη του οποίου πέτυχε άλλη μια συντριπτική νίκη στις εκλογές των μελών του κλάδου που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο των Πατρών, στο πλαίσιο του 35ου συνεδρίου της ΟΑΕ.

Με ποσοστό 89% το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγήθηκε ο Λαρισαίος αρτοποιός κέρδισε τις 31 από τις 35 έδρες της νέας διοίκησης και θα συνεχίσει να ηγείται του κλάδου και για την επόμενη τριετία. Απο το 2005 στην κορυφή του συνδικαλιστικού οργάνου των Αρτοποιών ο Μιχάλης Μουσιος συμπληρώνει φέτος μια 20ετία απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας που επιβραβεύτηκε κι αυτή τη φορά από τους αντιπροσώπους των σωματείων όλης της χώρας.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών εκλέχτηκαν επίσης οι Λαρισαίοι Αλέξανδρος Γκούλιος, πρόεδρος της Συντεχνίας Λάρισας καθώς και ο Δημήτριος Γουργιώτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσία 150 και πλέον αρτοποιών απ’ όλη τη χώρα, προέδρων σε συντεχνίες και αντιπροσώπων της ΟΑΕ, τέθηκαν επί τάπητος σοβαρά θέματα και κυρίως οι επιπτώσεις της ακρίβειας και των χαμηλών εισοδημάτων στον κλάδο. Εδώ και μια 10ετία η ΟΑΕ καταγράφει μείωση της κατανάλωσης σε ψωμί και αρτοσκευάσματα που σε ετήσια βάση κυμαίνεται σε ποσοστό 3-4%, σε συνδυασμό και με την κάλυψη αναγκών των οικογενειών με φθηνά εισαγόμενα και βιομηχανοποιημένα, χαμηλής ποιότητας δηλαδή, αρτοσκευάσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass