Δύο παρατάξεις, ένας υποψήφιος

* Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2024 11:00

Επικυρώθηκε σε κοινή συνεδρίαση η συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας της παράταξης «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» με τη σύμπραξη της παράταξης «Νέο Επιμελητήριο», ως ενιαίας πλέον οντότητας στη βάση προγραμματικών θέσεων.

Η «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» συνεχίζει την πορεία της διευρυμένη κι ενδυναμωμένη πορευόμενη με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας καθώς και τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα του τοπικού επιχειρείν και των ανθρώπων του.
Μακριά από χρίσματα, κομματικές στηρίξεις και προσωπικές φιλοδοξίες επιχειρούμε να εκφράσουμε τη δυναμική των επιχειρηματιών του τόπου μας σε μια δύσκολη και απαιτητική συγκυρία.
Επικεφαλής του εγχειρήματος της συνεργασίας εξελέγη, στο πλαίσιο της χθεσινής κοινής συνεδρίασης, ο Βασίλης Ζάρκος. Σε δήλωσή του μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε τα εξής:
« Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την επιχειρηματικότητα του νομού μας, με γνώση, όραμα, σχέδιο και στόχους. Όλοι οι συμμετέχοντες στην παράταξη είμαστε ισότιμα μέλη μιας ομάδας επιχειρηματιών που ως μοναδικό εφαλτήριο έχουμε την ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά προς τους συναδέλφους. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι, γιατί για μας η επιχειρηματικότητα δεν έχει χρώμα. Αντλούμε τη δύναμή μας από τον επιχειρηματικό κόσμο και στον κόσμο αυτό αύριο θα λογοδοτήσουμε.
Καλούμε όλους όσοι συμμερίζονται αυτές μας τις βασικές αρχές να συστρατευτούν μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας επιχειρηματικό μέλλον».
Το προσεχές διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι θέσεις της παράταξης καθώς και τα ονόματα όσων απαρτίζουν το κοινό ψηφοδέλτιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass