Γυναίκες επιχειρηματίες μιλούν για την πορεία τους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ «JOIST» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2023 11:20

Εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με τίτλο «Wine and Chat 2», οργανώνει  το Πάρκο Καινοτομίας «Joist» Λάρισας, σήμερα  τις ώρες 18:00 – 20:30, στον χώρο του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, γυναίκες επιχειρηματίες, με διαφορετική επιχειρηματική δραστηριότητα και διαφορετική πορεία στο επιχειρείν, θα μοιραστούν με το κοινό, όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας, από τη σύλληψη της ιδέας τους, έως και την εφαρμογή της. Ερωτήματα που σχετίζονται με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες, με τον βαθμό που το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα συμβάλλει στην υποστήριξη των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών των γυναικών, καθώς και με τους πιθανούς μηχανισμούς υποστήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, θα βρουν απαντήσεις.
Εκτός από τις αφηγήσεις των γυναικών επιχειρηματιών, η εργασιακή σύμβουλος της ΔΥΠΑ, Μαρία Γρηγοριάδου θα παρουσιάσει τις αιτίες που σχετίζονται με το έμφυλο χάσμα στην επιχειρηματικότητα, ενώ θα προτείνει και τρόπους αντιμετώπισής του.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε:Γυναίκες, νέες επιχειρηματίες, γυναίκες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, γυναίκες που διατηρούν χρόνια τη δική τους επιχείρηση, κάθε γυναίκα που θέλει να ενημερωθεί για το επιχειρείν, να αλληλεπιδράσει και να ανταλλάξει απόψεις, γύρω από το θέμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Στο τέλος των παρουσιάσεων και των συζητήσεων, θα υπάρχει χρόνος για γνωριμία και συζήτηση μεταξύ των συμμετεχουσών.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το μπαρ «Λολίτα» και η οικογένεια Καρδάση, οι οποίοι θα επιμεληθούν τα ποτά της εκδήλωσης.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “U-SOLVE: Urban Sustainable Development Solutions Valuing Entrepreneur ship” και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος «ENI CBC MED». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass