Ο Κωνσταντίνος Γουργιώτης υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2023 12:10

O επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γουργιώτης θα διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας στις επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Επιμελητηριακή Δράση», τα μέλη του οποίου συνεδρίασαν προχθες το μεσημέρι και ομόφωνα αποφάσισαν να τον προτείνουν ως υποψήφιο πρόεδρο.

Διαδέχεται τον πρώην πρόεδρο του επιμελητηρίου  Δημήτρη Αδάμ, ο οποίος γνωστοποίησε  στα μέλη του συνδυασμού την πρόθεσή του να μην ηγηθεί της νέας προσπάθειας.
Ο ίδιος είναι οικονομολόγος και διευθύνων σύμβουλος της «Δημιουργική ΑΕ»  που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και του real estate. Σε δηλώσεις του τονιζει:
«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού μας που με εξέλεξαν ομόφωνα ως επικεφαλής της «Νέας επιμελητηριακής Δράσης» και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αδάμ που συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στην κοινή μας προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία του θα είναι χρήσιμη για όλους μας. Πιστεύω ότι ο επιμελητηριακός  θεσμός πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου με βάση τις συνθήκες που αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς και διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο της αγοράς. Θέλουμε το επιμελητήριο σύμμαχο του σύγχρονου επιχειρηματία και είμαι σίγουρος ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Λάρισας θα μας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το όραμά μας  για ένα επιμελητήριο που θα ανοίξει καινούργιους επιχειρηματικούς δρόμους και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε μία αγορά που κατά κοινή ομολογία είναι από τις πιο δυναμικές στην ελληνική επικράτεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass