Λαρισινά προϊόντα στην Ασία

ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ ΤΟ ΕΒΕΛ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2023 11:47

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σιγκαπούρη το διάστημα 25-28 Απριλίου 2023 η διεθνής Έκθεση «FOOD & BEVERAGE ASIA (FHA)». Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική έκθεση, συνώνυμη με τη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας στην Ασία.
Στη φετινή FHA SINGAPORE σε εκθεσιακό χώρο 40.000 τ.μ. συμμετείχαν περισσότερες από 60 χώρες - εθνικά περίπτερα με περίπου 1.300 εκθέτες και πάνω από 50.000 επισκέπτες.


Το Επιμελητήριο Λάρισας ακολουθώντας πιστά την πολιτική στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των μελών του με στόχο την αρωγή της εξωστρέφειας και των εξαγωγών, με τη συνδρομή πάντα και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκπροσωπήθηκε στην εν λόγω έκθεση με τη συμμετοχή τεσσάρων τοπικών επιχειρήσεων - μελών του, οι οποίες πραγματοποίησαν πολυάριθμες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συναντήσεις και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα διατροφής που παράγονται στην περιοχή μας και να τα προωθήσουν σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για τις «FARMHOUSE» AEBE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΙΝΤΕΡΚΟΜΜ ΦΟΥΝΤΣ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, «ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘ» ΙΚΕ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ και «ΤΑΧΑ ΑΘ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.» ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΗΓΜΑΤΟΣ.
Τα περίπτερα των λαρισαϊκών επιχειρήσεων τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ελλάδος στη Σιγκαπούρη κ. Γιώργος Δογορίτης και ο σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Μανόλης Μαρκιανός, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στα περίπτερα και συζήτησαν με τους επιχειρηματίες μέλη μας για τις δυνατότητες διείσδυσής τους στις εκεί αγορές. Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησαν στην έκθεση ο πρόεδρος κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος και η διοικητική προϊσταμένη Κατερίνα Τσολάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass