Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου νέος πρόεδρος στην ΚΕΕΕ

ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΜΙΧΑΛΟΥ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 9:20

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξελέγη χθες ομόφωνα, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου, μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε πως «στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή για το επιχειρείν, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας αλλά και των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, αναλαμβάνω τη βαρύτατη ευθύνη της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό στίβο και στον επιμελητηριακό θεσμό. Πιστός στο θεσμικό ρόλο της ΚΕΕΕ, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της χώρας και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Από τη νέα μου θέση θα συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε στο ΕΕΑ για τη διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους, ώστε να μπουν οι βάσεις για μία καινούρια πορεία που θα έχει ως στόχο την πραγματική στήριξη της επιχειρηματικότητας και κυρίως των μικρομεσαίων, αλλά και την ενίσχυση του επιμελητηριακού θεσμού. Καμία επιχείρηση δεν πρέπει να μείνει χωρίς έμπρακτή στήριξη αυτή τη δύσκολη ώρα. Καλώ όλους τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο και να οδηγήσουμε την επιχειρηματικότητα και την οικονομία σε νέους αναπτυξιακούς δρόμους. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων δεν μπορούν να περιμένουν. Απαιτείται να επιλυθούν εδώ και τώρα. Ξεκινάμε όλοι μαζί την προσπάθεια για μία νέα πορεία. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass