Κάλεσμα συμμετοχής για τη FOOD EXPO

ΣΕ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 8:15

Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να συμμετάσχει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με συνολική από κοινού επιδότηση 66% (κόστος συμμετοχής 220 ευρώ +ΦΠΑ ανά τ.μ.) στην

έκθεση FOOD EXPO 2021.
Η φετινή διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2021 στο Athens Metropolitan Expo, σε χώρο 50.000 τ.μ. στα οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου από όλον τον κόσμο. Με τον συνδυασμό φυσικής παρουσίας και ψηφιακών υπηρεσιών καθώς και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας εκθετών και επισκεπτών, η κορυφαία επαγγελματική έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών θα λειτουργήσει και το 2021 ως μια πλατφόρμα καινοτομίας στην εποχή του βιομηχανικού μετασχηματισμού.
Η FOOD EXPO HYBRID με κεντρικό μήνυμα: restart your business εγκαινιάζει τη νέα εποχή και δίνει το έναυσμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ομαλοποίηση της αγοράς των τροφίμων και ποτών. Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η πρώτη υβριδική έκθεση στη χώρα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς αγοραστές που θα έχουν είτε φυσική παρουσία στην έκθεση είτε ψηφιακή για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν και να συνάψουν επικερδείς συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.
Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρείας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/ jVNH461bn8HwQSHf7 (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900) το αργότερο μέχρι 26-2-2021 (ημέρα Παρασκευή). Σημειώνεται πως νέα προϋπόθεση συμμετοχής, λόγω της πανδημίας covid, είναι η κατοχή περιπτέρου τουλάχιστον 9 τ.μ. από κάθε εταιρεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass