Νέες δράσεις «Εξοικονομώ» θα προκηρυχθούν μέσα στο 2021

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2021 8:30

Tην ανταμοιβή των συνεπών πελατών στεγαστικών δανείων για μια ακόμη χρονιά ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων, προχώρησε στις 30/01/2021 στην απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2020-31.12.2020. Τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα σουπερμαρκετ Σκλαβενίτης και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης δανείου).
Στο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.
Το πρόγραμμα ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων -που είναι σε ισχύ από 1/9/2019- θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχύοντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2021.
Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass