Ενημερώθηκαν για εργασιακά - ασφαλιστικά

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 18:28
Από τη χθεσινή ημερίδα της ΕΦΕΕ στην κατάμεστη αίθουσα  του TEE Θεσσαλίας  Από τη χθεσινή ημερίδα της ΕΦΕΕ στην κατάμεστη αίθουσα του TEE Θεσσαλίας

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν υπεύθυνα και εμπεριστατωμένα για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, είχαν χθες το απόγευμα λογιστές και φοροτεχνικοί της Λάρισας. 

Σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε για τα μέλη της η διοίκηση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, την πρώτη της νέας χρονιάς, ο Επιθεωρητής εργασιακών Σχέσεων και προϊστάμενος του ΣΕΠΕ ν. Λάρισας Ανδρέας Μίχος και ο προϊστάμενος του α΄τμήματος του ΠΕΚΑ Θεσσαλίας Αλέξανδρος Τζιούρης αποσαφήνισαν απορίες και απάντησαν σε καίρια ερωτήματα γύρω από κρίσιμα θέματα που αφορούν στον λογιστικό κλάδο.

Οι δύο εισηγητές συγκεκριμένα επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων στις υποχρεώσεις αναγγελίας απασχολούμενου προσωπικού σε οικοδομικές εργασίας και τεχνικά έργα, στις νέες ρυθμίσεις του Ν. 4635/2019 για τις συλλογικές και ατομικές σχέσεις, στα μέτρα για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας, στη λήψη αποδοχών και επιδόματος αδείας , στη   νέα κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας του προσωπικού Τουριστικών και Επισιτιστικών καταστημάτων, μίλησαν για τους στόχους και τη δράση των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης και αναφέρθηκαν σε εξειδικευμένα ζητήματα ασφάλισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass