Ανανέωση άδειας ασφαλιστών

ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 15:24

Προθεσμία μέχρι το τέλος Μαρτίου προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Επιμελητήριο για την ανανέωση της άδειά τους για την τριετία 2010-2022 έχουν οι διαμεσολαβητές ασφάλισης του ν. Λάρισας.

Με σχετική ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λάρισας σύμφωνα με το ν. Νόμο 4583/2018 για την ανανέωση του ειδικού Μητρώου θα πρέπει να προσκομισθούν στην Υπηρεσία το αργότερο έως 31/3/2019 τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. ΑΙΤΗΣΗ 2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.1599/86 που πρέπει να συμπληρωθεί με το αντίστοιχο κείμενο όπως αυτό αναφέρεται στην επισυναπτόμενη σελίδα. (Την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση υπογράφει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος στο Επιμελητήριο ή προσκομίζεται από άλλο πρόσωπο με το γνήσιο της υπογραφής θεωρημένο από την Αστυνομία ή από οποιαδήποτε Δημόσια Αρχή). 3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. 4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. 5. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. 6.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΔΕΙΑΣ (πρωτότυπο). 7. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 8. ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑΧΙS (ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ). 9. Επαναπιστοποίηση σύμφωνα με την ΠΕΕ 45/21-11-2014 (75 ώρες για την τελευταία πενταετία). 10.  ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Το Ποινικό Μητρώο θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα μετά την κατάθεση των ανωτέρω δικαιολογητικών.  Επιπλέον για την έκδοση της Ταυτότητας θα πρέπει να συμπληρωθεί σχετική και προσκομιστεί ή να αποσταλεί φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή. Σημειώνεται ότι εφόσον προσέλθουν οι ίδιοι παρέχεται η δυνατότητα της ψηφιακής φωτογράφησης εντός των γραφείων της Υπηρεσίας. Στην περίπτωση που δεν υποβάλετε στην προβλεπόμενη προθεσμία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με το Νόμο, θα υπάρξει διαγραφεί από τα Ειδικά Μητρώα των διαμεσολαβούντων στην ασφάλιση.

Επισημαίνεται ότι οι σχετικές αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις (με ενσωματωμένο το κείμενο) βρίσκονται  αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας www.larissa-chamber.gr στην ενότητα ειδικά Μητρώα → διαμεσολαβούντες στην Ασφάλιση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass