Κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών η "Λευκή Νύχτα"

ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 22:00

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς, διοργάνωσε χθες βράδυ για 4η συνεχή χρονιά «Λευκή Νύχτα» στα Φάρσαλα.

Μια βραδιά που ως βασικό στόχο είχε, να μετατρέψει «την πόλη σε μια γιορτή»  και να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές, κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων λειτούργησε, έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 70%, με μουσική σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, από γνωστούς Dj και ηχεία και στις δυο πλατείες. Διάφορες εκπλήξεις περίμεναν, όλους όσοι παρευρέθηκαν στην βραδιά, με πανύψηλους ξυλοπόδαρους, οι οποίοι κυκλοφορούσαν σε όλη την πόλη, ζογκλέρ και μάγους, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, και διάφορες εκπλήξεις σε κάθε γειτονιά, όπου κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Επίσης οι μικροί φίλοι είχαν την δυνατότητα να παίξουν σε μια επιδαπέδια σκακιέρα. Με κάθε αγορά, οι καταναλωτές λάμβαναν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν. Στο τέλος της βραδιάς οι διοργανωτές πραγματοποίησαν κλήρωση, μοιράζοντας δωροεπιταγές στους καταναλωτές.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass