ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗ Μ. ΤΡΙΤΗ

Εξωδικαστικός μηχανισμός και 120 δόσεις

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2018 16:08

Eνα επίκαιρο επιμορφωτικό σεμινάριο, τόσο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών όσο και για τη ρύθμιση των 120 δόσεων σε ταμεία και εφορίες διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ν. Λάρισας (Ε.Φ.Ε.Ε.Λ.). Το σεμινάριο  θα διεξαχθεί με τη συνδρομή της εταιρίας φοροτεχνικών υπηρεσιών «ΑΡΤΙΟΝ» τη Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από τις 16:30 έως 20:30 στο ξενοδοχείο «OLYMPUS TERRA» στη Γιάννουλη.

Εισηγητές θα είναι ο ιδρυτής του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ  Γιώργος Δαλιάνης, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής Κων. Νιφορόπουλος και ο σύμβουλος υπηρεσιών με ενασχόληση στον εξωδικαστικό Αναστάσιος Δημητρόπουλος.
Στη διάρκειά του σεμιναρίου, που απευθύνονται τόσα στα μέλη της ΕΦΕΕΛ όσο και επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, συμβούλους επιχειρήσεων κα, θα αναλυθούν όλες οι πτυχές του εξωδικαστικού μηχανισμού, θα γίνει σύγκριση με άλλες διαδικασίες εξυγίανσης και πτώχευσης, θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα παρουσιαστεί βήμα-βήμα η διαδικασία ένταξης, θα καταγραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα της αίτησης και θα επισημανθεί μια σειρά ζητημάτων όπως για το πώς εμπλέκονται στη διαδικασία οι οφειλέτες και οι συνοφειλέτες, τι ισχύει για τους εγγυητές  και γενικά ποια είναι τα προβλήματα και τα εμπόδια που παρατηρούνται στην πράξη.
Για δηλώσεις συμμετοχής  στο e-mail: info@efeel.gr  και για περισσότερες πληροφορίες για το κόστος του σεμιναρίου στα τηλ.:6947995019, 6944244102 & 6947264684

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass