ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Οι υποψήφιοι των εκλογών στους συντηρητές ανελκυστήρων

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 16:06

Eντεκα άτομα θα είναι φέτος υποψήφια για τη νέα διοίκηση των αδειούχων εγκαταστατών - συντηρητών ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος. Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων του συνδέσμου θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου και με την κατάρτιση του ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος…  


Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 7μελούς ΔΣ, των αντιπροσώπων στην κλαδική και τοπική Ομοσπονδία καθώς και για την Ελεγκτική Επιτροπή θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας της ετήσιας γενικής συνέλευσης που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας.  Τη συνέλευση των μελών πέραν των τυπικών θεμάτων (διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ/Σ, προϋπολογισμός) θα απασχολήσουν και τα ζητήματα αναβάθμισης και πιστοποίησης των Ανελκυστήρων ενώ θα παρευρεθούν τόσο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεώργιος Βλασόπουλος όσο και ο γ. γραμματέας Παύλος Μαμμωνάς .   
Με την ολοκλήρωση και των εκλογών θα ακολουθήσει δεξίωση στον εντευκτήριο του Επιμελητηρίου όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε συναδέλφους που έχουν συνταξιοδοτηθεί.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
* Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι ο: ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,  ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΧΛΑΒΑΣ - ΣΤΡΙΓΚΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΙΡΟΚΑΛΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΧΑΪΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
* Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι: ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,  ΤΣΙΠΛΙΚΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΛΙΑΝΟΣ -ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
* Για την ΠΟΒΕΣΑ οι:  ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΧΛΑΒΑΣ - ΣΤΡΙΓΚΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΙΡΟΚΑΛΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΑΪΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΚΟΝΔΥΛΟΠ ΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 * Για την τοπική ΟΕΒΕ Λάρισας οι υποψήφιοι είναι: ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΛΙΑΝΟΣ-ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass