Ποιοι εφοριακοί θα γίνουν ...εκπαιδευτικοί

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 15:04

Στη στελέχωση της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας προχωρεί η Διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και προς το σκοπό αυτό κάλεσε όσους εφοριακούς ενδιαφέρονται να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 3 Νοεμβρίου για να στελεχώσουν την ομάδα των μόνιμων εκπαιδευτών της Ακαδημίας.


Τα μέλη της ομάδας μόνιμων εκπαιδευτών θα υπηρετούν στην Αθήνα ως αποσπασμένοι στην Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία. Βασικά κριτήρια για την επιλογή θα αποτελέσουν τα έτη εμπειρίας στο τελωνειακό αντικείμενο, η δυνατότητα διδασκαλίας περισσοτέρων αντικειμένων και η επιστημονική κατάρτιση και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο (πτυχίο ως αναγκαίο προσόν, μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό, ως πρόσθετα προσόντα).
 Σύμφωνα με την προκήρυξη οι υπάλληλοι που θα επιλεγούν ως μόνιμοι εκπαιδευτές θα απαλλαγούν από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα για να απασχοληθούν αποκλειστικά και χωρίς πρόσθετη αμοιβή με τη διδασκαλία σε βασικά γνωστικά αντικείμενα σχετικά με τις τελωνειακές διαδικασίες, τον ΕΦΚ, τον τελωνειακό έλεγχο και την ανάλυση κινδύνου, τις τελωνειακές παραβάσεις, το δασμολόγιο - δασμολογική κατάταξη - δασμολογητέα αξία, τα καθεστώτα και τον εφοδιασμό πλοίων και αεροσκαφών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass