ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Επιτροπή για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 15:30

Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή ενημέρωσης κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό συγκροτεί το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας.


 Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση "περισσότερες από 1.000 κατασχέσεις την ημέρα που στην πλειοψηφία τους αφορούν την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους. Πάνω από 500 πλειστηριασμοί τη βδομάδα, που αυξάνονται καθημερινά, απειλώντας χιλιάδες καταχρεωμένες λαϊκές οικογένειες. Γινόμαστε μάρτυρες της πιο σκληρής επίθεσης του κεφαλαίου απέναντι στα φτωχά νοικοκυριά και η επίθεση της κυβέρνησης και των "αρπαχτικών" θα κλιμακωθεί. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει από την κυβέρνηση, να φέρει άμεσα για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο, με το οποίο θα κατοχυρώνει το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας εργατικών-λαϊκών νοικοκυριών, λόγω οφειλών σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και καλεί κάθε σωματείο να οργανώσει την αντίδρασή του, με συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στις κατασχέσεις.
 Σημειώνεται πως η επιτροπή θα βρίσκεται στα γραφεία του ΕΚΛ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. (τηλ. επικοινωνίας 2410 -250708.                            
.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass