ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Προσλήψεις μονίμων στα ΕΛΤΑ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 15:10

Προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων θα κάνουν τα ΕΛΤΑ μετά από μια δεκαετία. Μέσω του ΑΣΕΠ τα ταχυδρομεία αυτή τη φορά θα προχωρήσουν σε πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων καθώς η κάλυψη των κενών με εποχικούς δεν επαρκεί.

Τα αρμόδια στελέχη της ανεξάρτητης αρχής επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την προκήρυξή του.
Οι θέσεις θα είναι: Για ταχυδρόμους 230, για υπαλλήλους εσωτερικής εκμετάλλευσης 215, για διοικητικές ειδικότητες 25, για Οδηγούς 25, για διαμετακομιστές 15, για μηχανοτεχνικούς 13, για χειριστές συστήματος κατεργασίας ύδατος 2.
Για ΔΕ Διανομέων – Ταχυδρόμων τα προσόντα πρέπει να είναι: Οποιοδήποτε πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για την ειδικότητα των διανομέων απαιτείται επίσης δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ εκτός του μοτοποδηλάτου.
Για ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης: Δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του χρηματοπιστωτικών ή διοικητικών υπηρεσιών ή πτυχίο Β κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο Πολυκλαδικού Λυκείου ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass