Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 15:08

Τα σωματεία μέλη της ΟΕΒΕ ν. Λάρισας και με τη συμβολή της Ομοσπονδίας θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις μέλη τους, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (1-30)  έτους 2017.

Στα προγράμματα  θα ενταχθούν επιχειρήσεις, που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλαν στο ΙΚΑ  την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους και δε λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν.
Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού τους. Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 32 ώρες (που θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας) και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει  θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα. Οι εργοδότες δεν έχουν καμιά οικονομική επιβάρυνση. Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προέδρους των σωματείων ή στα γραφεία της ΟΕΒΕΛ (2410-534710 κάθε μέρα 6 - 9 μ.μ.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass