Ο Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Στη Λάρισα την Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 15:16

Στη Λάρισα θα βρίσκεται την προσεχή Τρίτη, ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία.
Ο υπουργός θα επισκεφτεί το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί στη Λάρισα (Αεροδρομίου 13).


Σήμερα εξ άλλου ο υπουργός θα επισκεφτεί το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Κοζάνη (στο κτίριο της Περιφέρειας, Δημοκρατίας 27, γραφείο 11) στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί σε Κιλκίς και Κοζάνη.
Στόχος αυτών των κέντρων είναι η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους οφειλέτες, που χρωστούν είτε στις τράπεζες ή στο δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών, ο Νόμος Σταθάκη - Κατσέλη, ο Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και πώληση δανείων σε funds κοκ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού καθημερινά, πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 213.212.57.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass