Ανανεωμένη η 4η Greek Tourism Expo 2017

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 15:06

Νέα δεδομένα στην αγορά του επαγγελματικού τουρισμού θέλει να δημιουργήσει η τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην τέταρτη κατά σειρά διοργάνωσή της, η Greek Tourism Expo 2017, όπως τονίστηκε σε χθεσινή εκδήλωση, θα είναι ανανεωμένη σε θεματολογία και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς, ενώ θα δώσουν το «παρών» ως εκθέτες, δεκάδες επαγγελματίες.
Η Greek Tourism Expo 2017 θα υποδεχτεί 150 Hosted Byers (επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες και οι επαγγελματικές συναντήσεις που αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, θα ξεπεράσουν τις 6.000. Βασικός κορμός της έκθεσης θα είναι η ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας, οι αποδράσεις μικρής διάρκειας  ο εναλλακτικός αλλά και ο γαστρονομικός τουρισμός.
Στην φετινή Greek Tourism Expo, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο θα υπογράψει το νέο σήμα ποιότητας των καταλυμάτων της χώρας, ως Boutique Hotel ενημερώνοντας τους επαγγελματίες για την ανάγκη πιστοποίησης αυτών.
Τέλος, στις εγκαταστάσεις της έκθεσης θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, ένα πρότυπο βιοκλιματικό ξενοδοχείο το οποίο επιμελήθηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με στόχο να αναδείξει την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass