ΓΙΑ 3.494 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι σωστοί πίνακες

• Eρχεται η προκήρυξη για πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2017 15:15

Αναρτήθηκαν χθες στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και στο πεδίο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης οι, επί το ορθόν, τροποποιημένοι ακόλουθοι πίνακες:  


1. Τροποποιημένος Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
2. Τροποποιημένος Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
3. Τροποποιημένος Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων
Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Τροποποιημένων Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη εργάσιμη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Δευτέρα 28-8-2017 και ώρα 10η πρωινή έως και την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης τους. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης) είτε στα αρμόδια ΚΠΑ2 καταθέτοντάς τα μέχρι τις 15:00 της 30-8-2017, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2). Να σημειωθεί πως ο ΟΑΕΔ πήρε πίσω προχθές τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα του προγράμματος, λόγω λαθών που διαπιστώθηκαν στη μοριοδότηση κριτηρίου που ορίζει η προκήρυξη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 10.000 ΘΕΣΕΩΝ
Στο μεταξύ την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, η σχετική πρόσκληση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 10.000 ανέργων, ηλικίας 55 – 67 ετών σε ΟΤΑ και υπηρεσίες του δημοσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ήδη έχουν ξεκινήσει την σχετική προεργασία και καθορίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η  διαδικασία των αιτήσεων, από τους ενδιαφερόμενους.
Στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το Υπουργείο Eργασίας, αφού αφορά μια από τις πιο ευάλωτες κατηγορίες των ανέργων, δηλαδή, άτομα μεγάλης ηλικίας που έχουν μείνει για μεγάλο διάστημα, εκτός της παραγωγικής διαδικασίας. Στόχος ΟΑΕΔ και υπουργείου, είναι μέσω του προγράμματος, να ξεκινήσει η σταδιακή επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας. Ειδικότερα το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου, για τη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών. Το πρόγραμμα προβλέπει την επιχορήγηση επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα και των ΟΤΑ με ποσά μέχρι και 600 ευρώ το μήνα για κάθε πρόσληψη μακροχρόνιου ανέργου, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass