ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Στην τελική ευθεία η καταβολή των οικογενειακών

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 15:03

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την πληρωμή της β’ δόσης του οικογενειακού επιδόματος τέκνων και των πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ, αφού εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας η εκταμίευση των χρημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η δαπάνη 195 εκατ. προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων Β’ τριμήνου 2017 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Η πληρωμή των επιδομάτων, όπως έχει ανακοινωθεί από τον διοικητή του ΟΓΑ, θα γίνει το διάστημα από 20 μέχρι 25 Ιουλίου και θα τα λάβουν 570.000 δικαιούχοι (περισσότεροι από πέρυσι) που πληρούν τις προϋποθέσεις, έχουν καταθέσει Α21 μέχρι τις 30/6 και δεν υπόκεινται σε επανέλεγχο. Όσοι υπέβαλαν την αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή θα πληρωθούν όταν καταβληθεί η γ’ δόση, τον Οκτώβριο. Μαζί με τη β΄ δόση θα καταβληθεί και η μισή της α΄ δόσης ενώ θα πληρωθούν και 15.000 δικαιούχοι παρελθόντων ετών.

Θυμίζουμε πως ο ΟΓΑ έθεσε σε εφαρμογή τον ηλεκτρονικό έλεγχο για τις αιτήσεις Α21 και την πληρωμή του οικογενειακού επιδόματος για το 2017. Με την υπηρεσία αυτή οι αιτούντες που έχουν υποβάλλει Α21 μπορούν να δουν αν η αίτηση τους έχει ελεγχθεί από τις υπηρεσίες του Οργανισμού και αν εγκριθεί ώστε να είναι στην λίστα με την επόμενη πληρωμή για το οικογενειακό επίδομα. Για να μπουν στην εφαρμογή θα πρέπει οι αιτούντες να γνωρίζουν τον αριθμό της αίτησης ο οποίος είναι διαθέσιμος με τους κωδικούς TAXISnet στο aade.gr. Παράλληλα θα χρειαστούν το ΑΜΚΑ τους και το ΑΦΜ τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass